Levertijd
De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Wij streven er naar om bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst en betaald worden via iDEAL, binnen 1 of 3 werkdagen te verzenden. Wanneer u kiest om te betalen middels van een overschrijving, zal de bestelling verzonden worden na ontvangst van de betaling, dit proces duurt gemiddeld 2 tot 3 werkdagen.

Verpakking
Wij verzenden alle bestelling zo zorgvuldig als mogelijk. Pakketpost wordt verzonden in een doos opgevuld met opvul materiaal om het product zo goed mogelijk te beschermen. Bestellingen die verzonden kunnen worden doormiddel van brievenbuspost, zullen altijd in een envelop verzonden worden die voorzien is van een bubbel bescherming. Helaas blijven wij afhankelijk van de koeriersdiensten en kunnen wij nooit voor de volle 100% garanderen dat een pakket onbeschadigd bij u thuis wordt bezorgd. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten per email of via het contactformulier.

Retourbeleid
U heeft bij ons 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. Wij willen u vragen ons hiervan op de hoogte te stellen per e-mail via het contactformulier. Binnen 14 dagen na verzending van de retour storten wij het aankoop bedrag excl. verzendkosten terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling een kopie van uw factuur en een bank- of girorekeningnummer toe aan de retour. Het adres voor retourzendingen is:

Jouw-Armband by Leona
Oer de Feart 46
8502 CN Joure

De kosten
De onkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument.